Blazers for Fall

CHECKERED BLAZER& Other Stories, BLACK BLAZER& Other Stories, GREEN & PINK BLAZERWE11DONE, BEIGE CHECKERED BLAZERVetements, BROWN CHECKERED BLAZERBALENCIAGA, LIGHT BLUE CHECKERED BLAZERGANNI, NAVY BLUE BLAZER& Other Stories, WHITE BLAZER& Other Stories

(English translation below)

En af mine efterårs fornødenheder må være blazeren, som jeg skrev om her! Det er sådan et klassisk item og perfekt at have over en t-shirt eller top, når det er køligere i vejret. Jeg elsker mulighederne i blazeren, for at style og arbejde med lag. Tag for eksempel en højhalset chunky strik under en blazer, en casual t-shirt eller blazeren knappet op på en aften i byen. Det er sådan en alsidig beklædningsgenstand. En blazer udtrykker også mega meget power, og jeg synes faktisk, at det kan være med til at give lidt ekstra selvtillid i business situationer. Noget af det bedste og styrken ved mode, er at den i visse situationer, kan få én til at føle sig ekstra godt tilpas og skabe et bestemt mood. Jeg er ekstremt vild med de overdrevne former og silhuetter, som blazerne har lige nu. Meget 80’er, med de boksede former og de overdimensionerede skuldre. En anden form jeg kan lide blandt blazerne, er den stramme talje og de volumniøse hofter. Det giver et ekstremt feminint udtryk og inspirationen er klart fundet i ridesportens verden.

Der er masser af lækre uld versioner her til efterår og vinter, men til fest ville jeg vælge den mere feminin slags i silke. Tern dominerer ultimativt blazeren denne sæson, og jeg synes det er så fint. Et klassisk print til et klassisk item.

Er I også med på blazer trenden?

Translation: 

One of my fall necessities must be the blazer, which I wrote about here! It is such a classic item and perfect to wear over a t-shirt or top when the weather is cooler. I love the possibilities of the blazer, to style and work with layers. Take for example a chunky knit turtleneck under a blazer, a casual t-shirt or a buttoned up blazer on a night out. It is such a versatile garment. A blazer also expresses power, and I think it can help to give a little extra confidence in business situations. The power of fashion, is in those certain situations, where it can make you feel extra good about yourself, and create a specific mood. I am loving the exaggerated shapes and silhouettes, which the blazers have right now. Very 80 ‘s, with the boxed forms and the oversized shoulders. Another shape I like among blazers, are the tight waist and the voluminous hips. It gives an extremely feminine expression and is clearly inspired by the equestrian style.

There are plenty of gorgeoues wool versions this fall and winter, but for a party I would choose the more feminine silk version. Checkered print ultimately dominates the blazers this season, and I think it’s so pretty. A classic print for a classic item.
Are you also on the blazer trend? 
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *