Colorful Home Details

(English translation below)

Hej allesammen! Glædelig mandag! Jeg har haft en lidt hård start på ugen, da jeg simpelthen har været så træt ovenpå weekendens festivitas. Jeg var nemlig til en Halloween fest om lørdagen, og det viser dig år efter år at være den sjoveste og vildeste fest, haha! Det gør lige det ekstra ved stemningen og festen, når folk er udklædt. Det er så sjovt, altså! Der er fester over hele New York den weekend. Barer og klubber holder Halloween fester, og så er der et ton af privatfester også. Jeg kan varmt anbefale at besøge New York på denne tid af året, hvis I vil opleve Halloween på nært hold.

Som I nok ved, hvis I har fuldt med i noget tid, så har jeg en ting for farverige vaser i organiske former. Generelt set elsker jeg farver i indretningen; på billeder, puder og gulvtæpper – alle nemme måder at få lidt farve pop i hjemmet. På det seneste er jeg begyndt at bruge farverige stearinlys og det giver bare lidt ekstra, fremfor at bruge klassiske hvide stearinlys. Det er en meget lille detalje, men gør alligevel en stor forskel, synes jeg. Bare et lille tip på en mørk mandag aften<3

 

Translation: 

Hello everyone! Happy Monday! I’ve had a bit of a tough start to the week, because I have been so tired after this weekend’s festivities. I was invited to a Halloween party on Saturday, and year after year it seems to be the funniest and craziest party, haha! It just makes it extra fun and festive when people are wearing costumes. It was such a good time! For Halloween there are parties every where in New York that weekend. Bars and clubs host Halloween parties, and there is a ton of private parties as well. I highly recommend visiting New York this time of year, if you’re up for celebrating Halloween.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *