Eyes On: Organic Shaped Jewelry

SEASHELL NECKLACEHASLAABLUVIO EARRINGS – LOUIS ABELLUX EARRINGSLEA HOYER, YOSEMITE BANGLEBY NYE, CORAL EARRINGSNOOTKA, LYRA EARRINGSLEA HOYER, OYSTER EARRINGSBY NYE, TRABEM EARRINGSLEA HOYER, STELLA RINGLEA HOYER,AQUAE EARRINGSLEA HOYERBIG HOOPSNOOTKA

(English translation below) 

Smykker er noget af det fineste jeg ved. Der er en måde at udtrykke sig på og personliggøre sin stil. Selv har jeg efterhånden arbejdet med smykker i en del år, både design delen og fotografi. Det gør at jeg lige holder af smykker en my mere, når jeg sådan har gået i dybden med dem på flere fronter. For mig er smykker noget man bruger og værdsætter hele livet. På en eller anden måde er det ikke lige så forgængeligt, som et stykke tøj kan være det. Ihvertfald ikke, hvis der er tale om et kvalitetssmykke, der kan arves i generationer. Den tanke kan jeg virkelig godt lide. Det kan blive genbrugt af flere mennesker, have affektionsværdi og en interessant historie.

Lige for tiden er det de organisk formede smykker, som jeg har blikket rettet mod. Det er så fint med smykker, som er inspireret af naturens former og der er noget vældigt smukt over de bløde og runde silhuetter. Det er super interessant, hvor mange former naturen indeholder og hvordan det kan se ud i smykke form. Mange af smykkerne ligner små kunstværker og på kroppen er de ægte statement pieces. Der er en hel del smykkedesignere, som har designet med organiske former for øje, og jeg kan lide tendensen. Jeg har samlet en del af mine favoritter oppe over. Fokusset har jeg lagt på mindre og nyere smykke brands, for jeg synes det er mange som gør det ekstremt godt.

Kan I lide de organiske former på smykker?

Translation: 

Jewelry is one of the prettiest things I know. They are a way to express yourself and personalize your style. I have been working with jewelry for a number of years now, both in design and photography. It makes me love jewelry just a little more, because I have worked in depth with them in several aspects. For me, a piece of jewelry is something you can use and appreciate for your whole life. In one way or another, it is not as perishable, as a piece of clothing may be. At least not if it is a quality piece of jewelry, which can be inherited for generations. This thought I really like. It can be reused by multiple people, have sentimental value, and an interesting story.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *