Blank Slate Tea

(English translation below) 

Blank Slate Tea: 121 Madison Ave, NY 1001

Hvis jeg siger, lyserødt tea room, så er det en ret god beskrivelse af Blank Slate Tea. En lille lyserød cafe på Madison Ave. Den har en høj faktor cuteness og er meget girly. Det er et af de meget instagramvenlige steder, som jeg egentlig godt kan få lidt nok af. Hvor der kan være tendens til, at have mere fokus på omgivelserne og præsentationen af maden, end hvordan maden faktisk smager. Men der var noget, som tiltrak mig til stedet. Jeg elsker te og jeg går aldrig af vejen for at prøve en ny slags. Blank Slate havde en rosen te latte, som jeg bare måtte prøve. Efter jeg fik fri fra jobbet fredag, slog jeg et sving om den lille cafe for at spise frokost.

Stedet er virkeligt fint, cute og gennemført. Jeg var vild med rosen te latte, der var toppet med tørrede rosenblade. Et ret fint alternativ til en chai latte. Naturligvis ikke med samme spice og bid som en chai, men virkelig god på en mere mild måde. Desuden er jeg generelt glad for bagværk med rosensmag. Specielt hos franske bagere, finder man flødekager med smag af rosenblade – en himmelsk mundfuld. Derudover prøvede jeg deres avocado toast, som var ganske fin, men ikke den bedste jeg har fået. Vaflen med blåbærcreme var til gengæld ganske lækker i både konsistens og smag.

Jeg tænker, at jeg sagtens kunne finde på tage forbi det lille lyserøde spot en anden gang. Mest af alt for en kop med rosenblads te latte og gerne i selskab med en veninde. Det er så absolut det perfekte sted at holde en afternoon tea med: sandwiches, kager og scones.

Translation:

If I say pink tea room, then it is a pretty good description of Blank Slate Tea. A small pink cafe on Madison Ave. It has a high factor of cuteness and is very girly. It is one of the very instagram-friendly places, that I can sometimes get a little enough of. Where there may be a tendency to have more focus on the surroundings and the presentation of the food, than how the food actually tastes. But there was something that attracted me to this place. I love tea and I always want to try a new kind. Blank Slate had a rose tea latte, which I just had to try. After I got off the job on Friday, I stopped by the little cafe to have lunch.

The place is really nice, cute and well done. I loved the rose tea latte, which was topped with dried rose petals. A pretty nice alternative to a chai latte. Of course not with the same spice and bite as a chai, but really good in a more mild way. In general I love pastries with a rosy flavor. Especially the French bakeries, are masters of making cream cakes with the taste of rose petals – a heavenly mouthful. In addition I tried their avocado toast, which was quite good, but not the best I ever had. The waffle with blueberry cream, on the other hand, was quite delicious in both consistency and taste.

I think that I could easily find myself stopping by the little pink spot some other time. Most of all for a cup of rose tea latte and preferably in the company of a girl friend. It is definitely the perfect place to have an afternoon tea with: sandwiches, cakes and scones.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *