A Mini Guide To Initial & Zodiac Necklaces

(English translation below)

En lille samling af mine favorit accessories, oppe over. Perler er noget jeg ikke kan få nok af for tiden, og de er at finde over alt i modebilledet på tasker, tøj og smykker. For nogle måneder tilbage, købte jeg de fineste perlespænder og har fået dem brugt en hel del siden, det er en nem måde at spice frisuren op. Isærdeleshed for mig, der som oftest har håret løst, i den samme velkendte midterskilning. Der er dog virkelig gået en mega trend i perlespænder, og når det sker, får jeg faktisk mest lyst til at ligge dem på hylden. Det er virkelig en ting jeg har lagt mærke til, med et medie som Instagram, trends spredes i en rasende fart og på et globalt niveau. Det er på en gang fantastisk, men også en smule ærgerligt. Trends bliver så hurtigt mainstream og folk kan ofte komme til at klæde sig meget ens. Jeg kan godt savne tiden, hvor trends var længere tid om at nå rundt, og der fandtes små lokale trends i ens nærsamfund – f.eks som da jeg gik i folkeskolen eller gymnasiet. Trends bliver også outdated hurtigere, fordi de netop spredes med lynets hast. Det er noget, som sociale medier kan, og det er bestemt ikke kun set i et dårligt lys. For jeg elsker, at det er så nemt at blive inspireret og inspirere andre.

Mine to yndlingshalskæder er pt. mit stjernetegn og mit initial P, som jeg har købt hos Maje. Jeg var ikke klar over, at de laver så mange smukke smykker. Deres tøj og tasker er så pænt og fransk chic, og nu kan de altså også være med på smykkefronten. Jeg blev helt inspireret, til at samle en række initial- og stjernetegnshalskæder, som I kan se nedenfor.

Translation:

A small collection of my favorite accessories above. Pearls are something I cannot get enough of at the moment, and they are everywhere in fashion; on bags, clothes and jewelry. Some months ago I bought some pretty pearl hair clips and have used them quite a lot since then. It’s an easy way to spice up the hair. Particularly for me, because I usually have my hair loose, in a middle parting. Pearl hair clips have become a major trend, and when that happens, I actually don’t feel like wearing them as much. It’s really something I’ve noticed, with a digital platform like Instagram, trends are being spread at a fast pace and on a global level. It’s a great thing, however it can also take a bit of the originality out of fashion. Trends become mainstream very fast and people can often dress somewhat similarly. I kind of miss the time, when trends took longer to spread, and there were small local trends in one’s city – for example back, when I went to primary school or high school. Trends are also outdated faster, because they just spread so quickly. This is the power of social media, and it is not only seen in a bad light. Because this is exactly also what I love about Instagram; to get inspired and inspire others.

My two favorite necklaces are currently my zodiac sign and my initial P, that I bought from Maje. I didn’t realize they made such beautiful jewelry until recently. Their clothes and bags are gorgeous and French chic, and now they also do great on the jewelry front. I got so inspired by my newly purchase, that I wanted to gather a number of initial and zodiac necklaces for you guys. See them below.

ZODIAC MEDAL PENDANTMAJE, SQUARE INITIAL PENDANT Bracha, ZODIAC COIN PENDANT CAM, COIN INITIAL PENDANTJennifer Meyer, INITIAL RINGCHLOÉ, ZODIAC COIN PENDANTBrooke Gregson, LETTER PENDANTMAJE, ZODIAC MEDAL PENDANTMAJE, LETTER PENDANTETSY,
INITIAL PENDANT Kate Spade, LOCKET INITIAL PENDANT Catbird

Er der noget jeg synes er fint, så er det personlige smykker. Det kan være arvestykker med en lang historie, et selv-designet smykke, vintage, stjernetegn og initialer. Jeg har fundet nogle forskellige bud på personlige halskæder. Min favorit er klart Majes stjernetegn og så, synes jeg, at den firkantede bogstavshalskæde, fra Bracha, er ret cool. Eller hvad med halskæden fra Etsy i en gotisk font, den giver lidt streetede vibes.

Det er meget inspirerende, når folk styler deres halskæder i lag og forskellige længder, der er så mange personlige måder at gøre det på, med sin egen samling af halskæder.

Jeg håber I kan blive inspireret og måske få shoppet lidt af det udvalg jeg har fundet <3

Translation:

I just love personal jewelry. It can be heirlooms with a history, a self-designed piece of jewelry, vintage, zodiac signs, and initials. I have found some different versions of personal necklaces. My favorite is clearly Maje’s zodiac sign and also the square letter necklace, from Bracha. Or how about the necklace from Etsy in a Gothic font, it has some street vibes to it.

It is very inspiring when people style their necklaces in layers and different lengths, there are so many personal ways to do it, with your own collection of necklaces.

I hope you get inspired and maybe shop a bit from the selection I have found <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *